YourParking Smart parkolásgátló

A YourParking Smart parkolásgátló egy okos parkolásgátló, kínálatunk zászlóshajója. Mobilapplikáción keresztül vagy távirányítóval tudod működtetni, így ki sem kell szállnod autód kényelméből. Közösségi használatra terveztük, azaz a YourParking mobilapplikáción keresztül megoszthatod másokkal. Ingyen vagy akár pénzért cserébe is.

299000 Ft + Áfa

299000 Ft + Áfa

 • Extra lehetőségek

  Ha extra kiegészítőket, szolgáltatásokat szeretnél igényelni a parkolásgátlódhoz, itt tudod kiválasztani őket.

  FIGYELEM! A 3 év helyi garancián túl maximum 2 év extra garancia igényelhető.
  Így a két extra garanciát tartalmazó lehetőség NEM ÖSSZEVONHATÓ, kérünk ne rendeld meg mindkettőt!

  • 25000 Ft
  • 40000 Ft
  • 50000 Ft
  • 90000 Ft
  • 8000 Ft
  • 11000 Ft

Technikai információk

A piacon egyedülálló módon, a YourParking parkolásgátlók kivétel nélkül ellenállóak és erősek, mégis elegánsan esztétikusak. Eljött a pillanat, amikor nyugodt szívvel áthajthatsz a fektetett parkolásgátlón, hiszen nem okozol kárt vele sem az autódban, sem a parkolásgátlóban.

Horganyzott, szinterezett acéllemezek adják a gép vázát képező szerkezetet, mely ennek köszönhetően tartós a korrózióval szemben és ellenáll a mechanikai igénybevételeknek.

A szerkezetbe épített erőteljes mozgató mechanizmus pedig biztosítja a villámgyors nyitást/zárást, mely így mindössze 5 másodpercet vesz igénybe.

A YourParking Smart parkolásgátló kiinduló műszaki paraméterei a következők:

 • Magasság felnyitott pozícióban: 510 mm
 • Magasság lehajtott pozícióban: 78 mm
 • Szélesség: 450 mm
 • Hosszúság felnyitott pozícióban: 490 mm
 • Hosszúság lehajtott pozícióban: 580 mm
 • Tömeg (akkumulátorral együtt): 18 Kg
 • Tömeg (akkumulátor nélkül): 15,6 Kg
 • Nyitási idő: 5 sec.

A folyamatos és stabil tápellátás érdekében megrendelheted akkumulátorral, mely közvetlen hálózati csatlakozás nélkül is akár több hónapon át képes a zavarmentes működést biztosítani.

Lemerülése esetén elegendő a kulccsal zárható acél fedelet felnyitnod és a kialakított töltő helyre csatlakoztatnod a töltőt.

Természetesen, ha megoldható az elektromos hálózatra történő csatlakoztatás, lehetőséged van a közvetlen bekötésre is.

A YourParking parkolásgátlókat pofonegyszerű letelepíteni és használni egyaránt. Már a kibontástól kezdve működik – azonban érdemes lecsavaroznod, hogy ne mozoghasson. Ezután nem igényel karbantartást, így semmi gondod nem lesz vele.

Parkolásgátlóinkra 1 év helyi garanciát vállalunk minden esetben. A vásárlástól számított fél éven belül pedig azonnal cseréljük a termékedet, ha meghibásodik.

Ezeken felül lehetőséged van kiterjesztett garanciát is igényelni, amely további 1-2 évet jelent. Ezzel kapcsolatban keress minket elérhetőségeink egyikén!

A hagyományostól eltérő méretű parkolásgátlóra lenne szükséged? Vagy csupán a színeit változtatnád meg? Vedd fel velünk a kapcsolatot,  és egyedi ajánlatot készítünk Neked!

take part in the YourParking experience
Okos parkolásgátló, parkolásgátló eszköz, amely applikációval is irányatható.

Miben más, mint...

A YourParking Smart parkolásgátló szerkezetét tekintve megegyezik a többi YourParking parkolásgátlóval. A YourParking Classic parkolásgátlóhoz képest ez rendelkezik beépített mobilapplikációs irányítási lehetőséggel, a mobilod segítségével felnyithatod, lecsukhatod. A YourParking Advanced parkolásgátlóhoz képest pedig megosztható másokkal, amikor nem parkolsz felette. Ingyen vagy akár pénzért a mobilapplikációnk segítségével.

díjszabásodat – így mindenki jól jár.

A piacon egyedülálló módon, a YourParking parkolásgátlók kivétel nélkül ellenállóak és erősek, mégis elegánsan szépek. A YourParking Smart parkolásgátló eszköz viszont abban is több a piacon lévő más termékeknél, hogy mobilapplikációs működtetési lehetőséget is építettünk bele. Így még egyszerűbb, kényelmesebb és modernebb a használata! Emellett kiadható másoknak, míg nem parkolsz felette. Akár ingyen, akár pénzért mobilapplikációnk segítségével.

Az alapvető különbség az, hogy ha a YourParking Smart parkolásgátlót függőleges helyzetbe állítod, amikor nem állsz éppen a helyeden, akkor garantáltan szabad lesz a helyed, mire visszatérsz. Vagyis nem kell kilométerekkel távolabb parkolnod és visszasétálnod sem. Az is nagy előnye a parkolásgátlásnak, hogy a saját házad előtti helyet nem foglalják el idegenek, így emiatt sem kell aggódnod.

A „Y/ourParking” automata parkolásgátló extra kényelmet biztosít, hiszen a fel- és lehajtását mobilapplikáción keresztül, az autódban ülve tudod kivitelezni. Közösségi használata pedig igazán egyedülállóvá teszi.

Ismerd meg az appot

A YourParking okos parkolásgátlókat mobilapplikáció segítségével az autódban vagy akár az irodában ülve is tudod működtetni.

Tökéletes, kényelmes megoldás, amikor vendéget vagy ügyfelet fogadsz – hiszen garantáltan lesz parkolóhelye. Amikor pedig Neked nincs szükséged a helyre, ki is adhatod másnak. Mindezt pedig foteled kényelméből tudod megtenni, applikációnkon keresztül irányítva.

ismerd meg a YourParking appot
Légy te is részese a YourParking élménynek

A parkolóhely keresésének nem kell stresszesnek lennie

Képzeld el, hogy nem kell azon stresszelned, hogy parkolóhelyet keress, amikor megérkezel valahova, mert előző este lefoglaltál egy helyet a közelben, amely az adott időpontban vár Téged.

És gondolj arra, hogy nem kell sok sarokra cipelned a csomagjaidat, miután hazaérkeztél a vásárlásból, mert senki sem fogja elfoglalni a helyedet.

Vonzóan hangzik? Ebben segítenek a YourParking parkolásgátlók.

Yourparking parkolásgátló ügyfélszolgálat.

Érdekel a parkolás jövője? Segítségre van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és tudj meg többet az okosparkolásról és a YourParking parkolásgátló eszközeiről!

Hamarosan itt is találkozunk!

Közösségi média-oldalaink most még fejlesztés alatt állnak, de hamarosan ezeken a felületeken is elérhetsz minket!

Addig is böngéssz tovább a honlapunkon, ha pedig kapcsolatba szeretnél lépni velünk, tedd meg bátran elérhetőségeink egyikén (katt ide)!

We are working hard on developing the app. You have to wait a bit, but see you soon there!

légy te is részese a YourParking élménynek yourparking.hu