„Myparking – Basic” parkolásgátló

A „Myparking – Basic” egy hagyományos parkolásgátló, ám sokkal erősebb és ergonomikusabb, mint a többi. Ellenálló és stabil, mégis elegánsan szép. Leszerelés után egyáltalán nem igényel karbantartást. Kézzel vagy távirányítóval tudod működtetni. Lakattal zárható, extra távírányító rendelhető hozzá – családtagoknak, munkahelyen – kollegáknak

200000 Ft +Áfa

200000 Ft +Áfa

Technikai információk

A piacon egyedülálló módon, a Yourparking parkolásgátlók kivétel nélkül ellenállóak és erősek, mégis elegánsan szépek. Eljött a pillanat, amikor nyugodt szívvel áthajthatsz a fektetett parkolásgátlón, hiszen nem okozol kárt vele sem az autódban, sem a parkolásgátlón.

Hogyan lehetséges mindez?
Horganyzott, szinterezett acéllemezek adják a gép vázát képező szerkezetet, mely ennek köszönhetően tartós a korrózióval szemben és ellenálló a mechanikai igénybevételekkel szemben.

A szerkezetbe épített erőteljes mozgató mechanizmus pedig biztosítja a villámgyors nyitást/zárást, mely így mindössze 5 másodpercet vesz igénybe!

A „Myparking – Basic” parkolásgátló műszaki paraméterei a következők:

  • Magasság felnyitott pozícióban: 510 mm
  • Magasság lehajtott pozícióban: 78 mm
  • Szélesség: 450 mm
  • Hosszúság felnyitott pozícióban: 490 mm
  • Hosszúság lehajtott pozícióban: 580 mm
  • Tömeg (akkumulátorral együtt): 18 Kg
  • Tömeg (akkumulátor nélkül): 15,6 Kg
  • Nyitási idő: 5 sec.

A folyamatos és stabil tápellátás érdekében megrendelheted akkumulátorral, mely közvetlen hálózati csatlakozás nélkül is akár több hónapon át képes a zavarmentes működést biztosítani.
Lemerülése esetén elegendő a kulccsal zárható acél fedelet felnyitnod és a kialakított töltő helyre csatlakoztatnod a töltőt.

Természetesen, ha megoldható az elektromos hálózatra történő csatlakoztatás, lehetőséged van a közvetlen bekötésre is!

A Yourparking parkolásgátlókat pofonegyszerű letelepíteni és használni egyaránt. Már a kibontástól kezdve működik – azonban érdemes lecsavaroznod, hogy ne mozoghasson. Ezután nem igényel karbantartást, így semmi gondod nem lesz vele.

Parkolásgátlóinkra 3 év helyi garanciát vállalunk minden esetben. A vásárlástól számított fél éven belül pedig azonnal cseréljük a termékedet, ha meghibásodik.

Ezeken felül lehetőséged van kiterjesztett garanciát is igényelni, amely további 1-2 évet jelent. Ezzel kapcsolatban keress minket elérhetőségeink egyikén!

A hagyományostól eltérő méretű parkolásgátlóra lenne szükséged? Vagy csupán a színeit változtatnád meg? Vedd fel velünk a kapcsolatot (itt), és egyedi ajánlatot készítünk Neked!

légy te is részese a YourParking élménynek yourparking.hu
Yourparking-szolgáltatások

Miben más, mint...

A „Myparking – Basic” parkolásgátló a legegyszerűbb Yourparking parkolásgátló. Szerkezetét tekintve megegyezik a többi Yourparking parkolásgátlóval. Nincs azonban beépítve mobilapplikációs irányítási lehetőség, és nem tudod másokkal sem megosztani a parkolódat az appon keresztül, amíg Te nem használod.

A piacon egyedülálló módon, a Yourparking parkolásgátlók kivétel nélkül ellenállóak és erősek, mégis elegánsan szépek. Eljött a pillanat, amikor nyugodt szívvel áthajthatsz a fektetett parkolásgátlón, hiszen nem okozol kárt vele sem az autódban, sem a parkolásgátlón.

Az alapvető különbség az, hogy ha a „Myparking – Basic” parkolásgátlót függőleges helyzetbe állítod, amikor nem állsz éppen a helyeden, akkor garantáltan szabad lesz a helyed, mire visszatérsz. Vagyis nem kell kilométerekkel távolabb parkolnod és visszasétálnod sem. Az is nagy előnye a parkolásgátlásnak, hogy a saját házad előtti helyet nem foglalják el idegenek, így emiatt sem kell aggódnod.

Ismerd meg az appot

A „YourParking advanced smart” és a „Y/Ourparking” parkolásgátlókat mobilapplikáció segítségével, az autódban vagy akár az irodában ülve is tudod működtetni.

Sőt! Amikor nem állsz éppen a parkolódban, bérbe is adhatod – az általad megszabott időtartamra és óradíjjal. És természetesen Te is tudod másét használni, amikor szükséged van rá.

légy te is részese a YourParking élménynek  yourparking.hu

A parkolóhely keresésének nem kell stresszesnek lennie

Képzelje el, hogy nem kell azon stresszelnie, hogy parkolóhelyet keressen, amikor megérkezik valahova, mert előző este lefoglalt egy helyet a közelben, amely az adott időpontban várja Önt.

És gondolj arra, hogy nem kell sok sarokra cipelned a csomagjaidat, miután hazaérkeztél a vásárlásból, mert senki sem fogja elfoglalni a helyedet.

Vonzóan hangzik, nem?

Parkolósorompóink kiszolgálják az Ön igényeit

24 órás támogatás

Az ügyfélszolgálat folyamatosan elérhető.

Ha elakad a telepítésben, vagy problémát talál az alkalmazásban, vagy csak kérdezni szeretne, ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk! 

Yourparking parkolásgátló térkép

Kell segítség?

Elakad a telepítésben? Problémája van használat közben? Kérdést szeretne feltenni?

Ne habozz leírni! Ügyfélszolgálatunkon mindig van valaki, aki készen áll a segítségére.

Hamarosan itt is találkozunk!

Közösségi média-oldalaink most még fejlesztés alatt állnak, de hamarosan ezeken a felületeken is elérhetsz minket!

Addig is böngéssz tovább a honlapunkon, ha pedig kapcsolatba szeretnél lépni velünk, tedd meg bátran elérhetőségeink egyikén (katt ide)!

We are working hard on developing the app. You have to wait a bit, but see you soon there!

légy te is részese a YourParking élménynek yourparking.hu