legyél a Yourparking élménynek részes

YourParking Smart parkolásgátló

A YourParking Smart parkolásgátló egy okos parkolásgátló, kínálatunk zászlóshajója. Mobilapplikáción keresztül vagy távirányítóval tudod működtetni, így ki sem kell szállnod autód kényelméből. Közösségi használatra terveztük, azaz a YourParking mobilapplikáción keresztül megoszthatod másokkal. Ingyen vagy akár pénzért cserébe is.

299000 Ft + Áfa

YourParking advanced smart okos parkolásgátló

YourParking Advanced parkolásgátló

A YourParking Advanced parkolásgátló egy okos parkolásgátló, ami automatán működik. Mobilapplikáción keresztül vagy távirányítóval tudod irányítani, így ki sem kell szállnod autód kényelméből. Saját használatra terveztük; ez azt jelenti, hogy Te bármikor használhatod, másnak kiadni azonban nem tudod – erre a YourParking Smart parkolásgátlóval van lehetőséged.

240000 Ft + Áfa

YourParking Myparking Basic okos parkolásgátló

YourParking Classic parkolásgátló

A YourParking Classic egy elektronikus parkolásgátló, amely sokkal erősebb és ergonomikusabb, mint a többi. Ellenáll az időjárás és a közlekedés viszontagságainak, mégis elegáns. Letelepítés után egyáltalán nem igényel karbantartást. Távirányítóval működtethető. Ha többen használjátok, extra távirányító rendelhető hozzá – családtagoknak, munkahelyen – kollegáknak.

190000 Ft + Áfa

Egyedi YourParking okos parkolásgátló

YourParking Custom parkolásgátló

Egyedi színezésű parkolásgátlók is elérhetőek kínálatunkban. Az egyedi fényezéssel ízlésednek, vagy céges arculatodnak megfelelően kérheted parkolásgátlódat, hogy az a kívánt környezetbe passzoljon. Az egyedi színezésű parkolásgátlók felépítésüket és funkciójukat tekintve megegyeznek a YourParking Classic parkolásgátlókkal.

220000 Ft + Áfa

YourParking oszlops parkolásgátló

YourParking “Oszlopos” parkolásgátló

Hagyományos, manuálisan működtethető oszlopos parkolásgátló parkolásgátlás céljából. Kényelmi funkcióit tekintve lakattal zárható és az autóból kiszállva üzemeltethető.

30000 Ft + Áfa

Légy Te is részese a YourParking élménynek

YourParking Távirányító

YourParking távirányító az automata YourParking parkolásgátlók vezérlésére. Ha többen használtok egy parkolóhelyet, praktikus lehet több távirányítót rendelni. 433 mHz hullámhosszon kommunikáló, 4 csatornás távirányító. Egy parkolásgátlóhoz akár 10+ távirányító is csatlakoztatható.

2490 Ft3990 Ft + Áfa

Hamarosan itt is találkozunk!

Közösségi média-oldalaink most még fejlesztés alatt állnak, de hamarosan ezeken a felületeken is elérhetsz minket!

Addig is böngéssz tovább a honlapunkon, ha pedig kapcsolatba szeretnél lépni velünk, tedd meg bátran elérhetőségeink egyikén (katt ide)!

We are working hard on developing the app. You have to wait a bit, but see you soon there!

légy te is részese a YourParking élménynek yourparking.hu