legyél a Yourparking élménynek részes

„Y/Ourparking” parkolásgátló

A „Y/Ourparking” okos parkolásgátlónk, kínálatunk zászlóshajója. Mobilapplikáción keresztül vagy távirányítóval tudod működtetni, így ki sem kell szállnod autód kényelméből a használatához. Közösségi használatra van tervezve, azaz a YourParking mobilapplikáción keresztül megoszthatod másokkal. Ingyen vagy pénzért cserébe is.

300000 Ft +Áfa

Légy Te is részese a YourParking élménynek

Távirányító

890 Ft1490 Ft +Áfa

YourParking oszlops parkolásgátló

Oszlopos parkolásgátló

20000 Ft +Áfa

Egyedi YourParking okos parkolásgátló

Egyedi parkolásgátló

Egyedi színezésű parkolásgátlók is elérhetőek kínálatunkban. Az egyedi fényezéssel ízlésének megfelelően kérheti parkolásgátlóját, hogy az a kívánt környezetbe passzoljon. Az egyedi színezésű parkolásgátlók felépítésüket tekintve megegyeznek a Myparking – Basic parkolásgátlókkal.

300000 Ft +Áfa

YourParking advanced smart okos parkolásgátló

„Yourparking Advanced Smart” parkolásgátló

A „Yourparking advanced smart” egy okos parkolásgátló, ami automatán működik. Mobilapplikáción keresztül vagy távirányítóval tudod működtetni, így ki sem kell szállnod autód kényelméből a használatához. Saját használatra van tervezve; ez azt jelenti, hogy Te bármikor használhatod, másnak kiadni azonban nem tudod – erre a „Y/Ourparking” parkolásgátlóval van lehetőséged.

300000 Ft +Áfa

YourParking Myparking Basic okos parkolásgátló

„Myparking – Basic” parkolásgátló

A „Myparking – Basic” egy hagyományos parkolásgátló, ám sokkal erősebb és ergonomikusabb, mint a többi. Ellenálló és stabil, mégis elegánsan szép. Leszerelés után egyáltalán nem igényel karbantartást. Kézzel vagy távirányítóval tudod működtetni. Lakattal zárható, extra távírányító rendelhető hozzá – családtagoknak, munkahelyen – kollegáknak

200000 Ft +Áfa

Hamarosan itt is találkozunk!

Közösségi média-oldalaink most még fejlesztés alatt állnak, de hamarosan ezeken a felületeken is elérhetsz minket!

Addig is böngéssz tovább a honlapunkon, ha pedig kapcsolatba szeretnél lépni velünk, tedd meg bátran elérhetőségeink egyikén (katt ide)!

We are working hard on developing the app. You have to wait a bit, but see you soon there!

légy te is részese a YourParking élménynek yourparking.hu