"Myparking - Basic" parkolásgátló

A “Myparking – Basic” egy hagyományos parkolásgátló, ám sokkal erősebb és ergonomikusabb, mint a többi. Ellenálló és stabil, mégis elegánsan szép. Leszerelés után egyáltalán nem igényel karbantartást. Kézzel vagy távirányítóval tudod működtetni. Lakattal zárható, extra távírányító rendelhető hozzá – családtagoknak, munkahelyen – kollegáknak

100 ,000 Ft +Áfa

Technikai információk

A piacon egyedülálló módon, a Yourparking parkolásgátlók kivétel nélkül ellenállóak és erősek, mégis elegánsan szépek. Eljött a pillanat, amikor nyugodt szívvel áthajthatsz a fektetett parkolásgátlón, hiszen nem okozol kárt vele sem az autódban, sem a parkolásgátlón.

Hogyan lehetséges mindez?
Horganyzott, szinterezett acéllemezek adják a gép vázát képező szerkezetet, mely ennek köszönhetően tartós a korrózióval szemben és ellenálló a mechanikai igénybevételekkel szemben.

A szerkezetbe épített erőteljes mozgató mechanizmus pedig biztosítja a villámgyors nyitást/zárást, mely így mindössze 5 másodpercet vesz igénybe!

A “Myparking – Basic” parkolásgátló műszaki paraméterei a következők:

  • Magasság felnyitott pozícióban: 510 mm
  • Magasság lehajtott pozícióban: 78 mm
  • Szélesség: 450 mm
  • Hosszúság felnyitott pozícióban: 490 mm
  • Hosszúság lehajtott pozícióban: 580 mm
  • Tömeg (akkumulátorral együtt): 18 Kg
  • Tömeg (akkumulátor nélkül): 15,6 Kg
  • Nyitási idő: 5 sec.

A folyamatos és stabil tápellátás érdekében megrendelheted akkumulátorral, mely közvetlen hálózati csatlakozás nélkül is akár több hónapon át képes a zavarmentes működést biztosítani.
Lemerülése esetén elegendő a kulccsal zárható acél fedelet felnyitnod és a kialakított töltő helyre csatlakoztatnod a töltőt.

Természetesen, ha megoldható az elektromos hálózatra történő csatlakoztatás, lehetőséged van a közvetlen bekötésre is!

A Yourparking parkolásgátlókat pofonegyszerű letelepíteni és használni egyaránt. Már a kibontástól kezdve működik – azonban érdemes lecsavaroznod, hogy ne mozoghasson. Ezután nem igényel karbantartást, így semmi gondod nem lesz vele.

Parkolásgátlóinkra 3 év helyi garanciát vállalunk minden esetben. A vásárlástól számított fél éven belül pedig azonnal cseréljük a termékedet, ha meghibásodik.

Ezeken felül lehetőséged van kiterjesztett garanciát is igényelni, amely további 1-2 évet jelent. Ezzel kapcsolatban keress minket elérhetőségeink egyikén!

A hagyományostól eltérő méretű parkolásgátlóra lenne szükséged? Vagy csupán a színeit változtatnád meg? Vedd fel velünk a kapcsolatot (itt), és egyedi ajánlatot készítünk Neked!

Yourparking-szolgáltatások

Miben más, mint...

A “Myparking – Basic” parkolásgátló a legegyszerűbb Yourparking parkolásgátló. Szerkezetét tekintve megegyezik a többi Yourparking parkolásgátlóval. Nincs azonban beépítve mobilapplikációs irányítási lehetőség, és nem tudod másokkal sem megosztani a parkolódat az appon keresztül, amíg Te nem használod.

A piacon egyedülálló módon, a Yourparking parkolásgátlók kivétel nélkül ellenállóak és erősek, mégis elegánsan szépek. Eljött a pillanat, amikor nyugodt szívvel áthajthatsz a fektetett parkolásgátlón, hiszen nem okozol kárt vele sem az autódban, sem a parkolásgátlón.

Az alapvető különbség az, hogy ha a “Myparking – Basic” parkolásgátlót függőleges helyzetbe állítod, amikor nem állsz éppen a helyeden, akkor garantáltan szabad lesz a helyed, mire visszatérsz. Vagyis nem kell kilométerekkel távolabb parkolnod és visszasétálnod sem. Az is nagy előnye a parkolásgátlásnak, hogy a saját házad előtti helyet nem foglalják el idegenek, így emiatt sem kell aggódnod.

Ismerd meg az appot

A “YourParking advanced smart” és a “Y/Ourparking” parkolásgátlókat mobilapplikáció segítségével, az autódban vagy akár az irodában ülve is tudod működtetni.

Sőt! Amikor nem állsz éppen a parkolódban, bérbe is adhatod – az általad megszabott időtartamra és óradíjjal. És természetesen Te is tudod másét használni, amikor szükséged van rá.

Yourparking parkolásgátlás

A parkolás mostantól ne legyen idegtépő

Képzeld el, hogy az állandó rohanás mellett nem kell azon görcsölnöd, hogyan fogsz parkolóhelyet találni, ha megérkezel valahová… Hiszen előre lefoglaltál még tegnap este egy helyet a közelben, ami csak Rád vár abban az időpontban.

És képzeld el azt is, amikor a hétvégi bevásárlásból hazaérve nem kell több utcán keresztül cipelned a szatyrokat csak azért, mert valaki megint beállt a házad elé, a Te parkolódba…

Ugye, milyen csábító?

A Yourparking parkolásgátlók pontosan ezt tudják adni Neked!

0-24 segítség

Nálunk nem csak a parkolásgátlót tudod használni a nap minden percében, hanem minket is bármikor elérsz.

Ha elakadnál a letelepítés közben, problémába ütköznél az app használatakor, vagy egyszerűen csak kérdeznél, bármikor kereshetsz, és segítünk.

Yourparking parkolásgátló térkép

Segítségre van szükséged?

Elakadtál a vásárlás vagy a parkolásgátló telepítése közben? Problémád adódott használat közben? Vagy egyszerűen csak kérdeznél?

Írd meg itt bátran! 0-24 órás ügyfélszolgálatunkon mindig van valaki, aki szívesen válaszol Neked!