"Yourparking advanced smart" parkolásgátló

A “Yourparking advanced smart” egy okos parkolásgátló, ami automatán működik. Mobilapplikáción keresztül vagy távirányítóval tudod működtetni, így ki sem kell szállnod autód kényelméből a használatához. Saját használatra van tervezve; ez azt jelenti, hogy Te bármikor használhatod, másnak kiadni azonban nem tudod – erre a “Y/Ourparking” parkolásgátlóval van lehetőséged.

240 ,000 Ft +Áfa

 • Extra lehetőségek

  Ha extra kiegészítőket, szolgáltatásokat szeretnél igényelni a parkolásgátlódhoz, itt tudod kiválasztani őket.

  FIGYELEM! A 3 év helyi garancián túl maximum 2 év extra garancia igényelhető.
  Így a két extra garanciát tartalmazó lehetőség NEM ÖSSZEVONHATÓ, kérünk ne rendeld meg mindkettőt!

  • 25000 Ft
  • 40000 Ft
  • 50000 Ft
  • 90000 Ft
  • 8000 Ft
  • 11000 Ft

Technikai információk

A piacon egyedülálló módon, a Yourparking parkolásgátlók kivétel nélkül ellenállóak és erősek, mégis elegánsan szépek. Eljött a pillanat, amikor nyugodt szívvel áthajthatsz a fektetett parkolásgátlón, hiszen nem okozol kárt vele sem az autódban, sem a parkolásgátlón.

Hogyan lehetséges mindez?
Horganyzott, szinterezett acéllemezek adják a gép vázát képező szerkezetet, mely ennek köszönhetően tartós a korrózióval szemben és ellenálló a mechanikai igénybevételekkel szemben.

A szerkezetbe épített erőteljes mozgató mechanizmus pedig biztosítja a villámgyors nyitást/zárást, mely így mindössze 5 másodpercet vesz igénybe!

A “Yourparking – advanced smart” automata parkolásgátló műszaki paraméterei a következők:

 • Magasság felnyitott pozícióban: 510 mm
 • Magasság lehajtott pozícióban: 78 mm
 • Szélesség: 450 mm
 • Hosszúság felnyitott pozícióban: 490 mm
 • Hosszúság lehajtott pozícióban: 580 mm
 • Tömeg (akkumulátorral együtt): 18 Kg
 • Tömeg (akkumulátor nélkül): 15,6 Kg
 • Nyitási idő: 5 sec.

A folyamatos és stabil tápellátás érdekében megrendelheted akkumulátorral, mely közvetlen hálózati csatlakozás nélkül is akár több hónapon át képes a zavarmentes működést biztosítani.
Lemerülése esetén elegendő a kulccsal zárható acél fedelet felnyitnod és a kialakított töltő helyre csatlakoztatnod a töltőt.

Természetesen, ha megoldható az elektromos hálózatra történő csatlakoztatás, lehetőséged van a közvetlen bekötésre is!

A Yourparking parkolásgátlókat pofonegyszerű letelepíteni és használni egyaránt. Már a kibontástól kezdve működik – azonban érdemes lecsavaroznod, hogy ne mozoghasson. Ezután nem igényel karbantartást, így semmi gondod nem lesz vele.

Parkolásgátlóinkra 3 év helyi garanciát vállalunk minden esetben. A vásárlástól számított fél éven belül pedig azonnal cseréljük a termékedet, ha meghibásodik.

Ezeken felül lehetőséged van kiterjesztett garanciát is igényelni, amely további 1-2 évet jelent. Ezzel kapcsolatban keress minket elérhetőségeink egyikén!

A hagyományostól eltérő méretű parkolásgátlóra lenne szükséged? Vagy csupán a színeit változtatnád meg? Vedd fel velünk a kapcsolatot (itt), és egyedi ajánlatot készítünk Neked!

Yourparking-advanced smart parkolásgátló

Miben más, mint...

A “Yourparking advanced smart” automata parkolásgátló a középkategóriás Yourparking parkolásgátló. Szerkezetét tekintve megegyezik a többi Yourparking parkolásgátlóval. Ebbe már be van építve a mobilapplikációs irányítási lehetőség (míg a “MyParking – Basic” eszközbe nincs), ami extra kényelmet biztosít. Azonban még nem tudod másokkal megosztani a parkolódat az appon keresztül, amíg Te nem használod (hiszen ezt csak a “Y/Ourparking” parkolásgátlóval tudod megtenni).

A piacon egyedülálló módon, a Yourparking parkolásgátlók kivétel nélkül ellenállóak és erősek, mégis elegánsan szépek. A “Yourparking advanced smart” eszköz viszont abban is több a piacon lévő más termékektől, hogy mobilapplikációs működtetési lehetőséget is építettünk bele. Így még egyszerűbb, kényelmesebb és modernebb a használata!

Az alapvető különbség az, hogy ha a parkolásgátlót függőleges helyzetbe állítod, amikor nem állsz éppen a helyeden, akkor garantáltan szabad lesz a helyed, mire visszatérsz. Vagyis nem kell kilométerekkel távolabb parkolnod és visszasétálnod sem. Az is nagy előnye a parkolásgátlásnak, hogy a saját házad előtti helyet nem foglalják el idegenek, így emiatt sem kell aggódnod.

A “Yourparking advanced smart” automata parkolásgátló extra kényelmet biztosít, hiszen a fel- és lehajtását mobilapplikáción keresztül, az autódban ülve tudod kivitelezni.

Ismerd meg az appot

A YourParking parkolásgátlókat mobilapplikáció segítségével, az autódban vagy akár az irodában ülve is tudod működtetni.

Sőt! Ha “Y/Ourparking” eszközöd van, amikor nem állsz éppen a parkolódban, azt bérbe is adhatod – az általad megszabott időtartamra és óradíjjal. És természetesen Te is tudod másét használni, amikor szükséged van rá.

Yourparking parkolásgátlás

A parkolás mostantól ne legyen idegtépő

Képzeld el, hogy az állandó rohanás mellett nem kell azon görcsölnöd, hogyan fogsz parkolóhelyet találni, ha megérkezel valahová… Hiszen előre lefoglaltál még tegnap este egy helyet a közelben, ami csak Rád vár abban az időpontban.

És képzeld el azt is, amikor a hétvégi bevásárlásból hazaérve nem kell több utcán keresztül cipelned a szatyrokat csak azért, mert valaki megint beállt a házad elé, a Te parkolódba…

Ugye, milyen csábító?

A Yourparking parkolásgátlók pontosan ezt tudják adni Neked!

0-24 segítség

Nálunk nem csak a parkolásgátlót tudod használni a nap minden percében, hanem minket is bármikor elérsz.

Ha elakadnál a letelepítés közben, problémába ütköznél az app használatakor, vagy egyszerűen csak kérdeznél, bármikor kereshetsz, és segítünk.

Yourparking parkolásgátló térkép

Segítségre van szükséged?

Elakadtál a vásárlás vagy a parkolásgátló telepítése közben? Problémád adódott használat közben? Vagy egyszerűen csak kérdeznél?

Írd meg itt bátran! 0-24 órás ügyfélszolgálatunkon mindig van valaki, aki szívesen válaszol Neked!