YourParking

Eleged van belőle, hogy nem találsz parkolóhelyet a belvárosban? Hogy a saját parkolóhelyedre sem tudsz beállni, mert valaki mindig ott hagyja az autóját?

Képeld el, hogy mindez a stressz legördül a válladról!

Parkolásgátlóinkkal megteremtettük a parkolás jövőjét. Olyan eszközöket fejlesztettünk, amelyeket pillanatok alatt leszerelhetsz, ráadásul a mobilodról is tudsz működtetni.

Sőt! Mostantól nem csak védeni tudod parkolóhelyed a betolakodóktól. Mobilapplikációnkkal akár ki is adhatod más sofőröknek, amíg Te nem használod – az általad megszabott időszakban és díjszabással.

Yourparking can be Ourparking!

Csapatunk

Fülöp Zoltán

Ügyvezető

Üzleti területről érkeztem, jelenleg is a Corvinus egyetemen oktatok gazdasági tárgyakat a Yourparking mellett. Igyekszem összefogni ezt az erős csapatot, hogy a legjobb színvonalon nyújthassuk szolgáltatásainkat Nektek.

Nagy Dávid

Műszaki vezető

Közlekedésmérnöki és járműipari tapasztalataim, valamint az autók szerelme segít abban, hogy a beérkező egyedi igényeket megértsem, feldolgozzam, és megoldást találjak rá, hogy miként valósítsuk meg őket.

Reitinger Máté

Minőségbiztosítási és gyártási vezető

Gépészmérnökként az én felelősségem, hogy a gyártási folyamatokat és a gyártási technológiákat összehangoltan kialakítsam, és beépítsek ellenőrző pontokat, hogy ne keletkezzen hibás termék.

Gál Zoltán

IT vezető

Az elmúlt években az Angol Királyi Posta egyik vezető informatikusa voltam. Hozzám tartozik az IT biztonság, hacker-védelem, a hardveres problémák elhárítása, valamint a folyamatos karbantartás és fejlesztés.
 

Küldetésünk

A Yourparking története messzire nyúlik vissza. Épp egy teljesen más projekten dolgoztunk, amihez rengeteg ügyintézésre volt szükség. Eközben sorozatosan ütköztünk bele abba a problémába, amit mindannyian jól ismerünk: alig találtunk parkolóhelyet, a keresgéléssel pedig rengeteg időnk veszett kárba.

Parkolóhely-vadászat közben láttunk számos rakodóhelyet, ahol a parkolás tilos volt, valamint egyszerű lakattal lezárt parkolóhelyeket, amik végig szabadon voltak. Ekkor jött az ötlet, hogy ezeket sokkal jobban is lehetne menedzselni. Megfogalmazódott bennünk, hogy ezeket a helyeket akár rövid időre is lehetne hasznosítani úgy, hogy az eredeti funkciója ne sérüljön.

Ehhez kezdtük el megtervezni és tesztelni azt a strapabíró eszközt, ami a leghatékonyabban beilleszthető bármilyen környezetbe. Elkészült a Yourparking.

Partnereink

Segítségre van szükséged?

Elakadtál a vásárlás vagy a parkolásgátló telepítése közben? Problémád adódott használat közben? Vagy egyszerűen csak kérdeznél?

Írd meg itt bátran! 0-24 órás ügyfélszolgálatunkon mindig van valaki, aki szívesen válaszol Neked!