Küldetésünk

Eleged van belőle, hogy nem találsz parkolóhelyet a belvárosban? Hogy a saját parkolóhelyedre sem tudsz beállni, mert valaki mindig ott hagyja az autóját?

Képeld el, hogy mindez a stressz legördül a válladról!

Parkolásgátlóinkkal megteremtettük az okosparkolás jövőjét. Olyan eszközöket fejlesztettünk, amelyeket pillanatok alatt letelepíthetsz, ráadásul a mobilodról is tudsz működtetni.

Sőt! Mostantól nem csak védeni tudod parkolóhelyed a betolakodóktól. Mobilapplikációnkkal akár ki is adhatod más sofőröknek, amíg Te nem használod – az általad megszabott időszakban és díjszabással.

YourParking, az okosparkolás jövője!

take part in the YourParking experience

Csapatunk

légy te is részese a YourParking élménynek

Dr. Fülöp Zoltán

Ügyvezető - CEO

Üzleti területről érkeztem, jelenleg is a Budapesti Corvinus Egyetemen oktatok stratégiai és gazdasági tárgyakat. Emellett összefogom ezt az erős csapatot, hogy termékeink és szolgáltatásaink nyújtotta felhasználói élmények folyamatosan fejlődjenek.

légy te is részese a YourParking élménynek

Kukorelli Kristóf

Operatív vezető - COO

Tapasztalatom a versenyszférában és a közszférában egyaránt sokrétű, ami lehetővé teszi számomra, hogy hatékonyan és rugalmasan kezeljem a vállalat napi működését, és biztosítsam ügyfeleink elégedettségét.

A történetünk

A YourParking története korábbra nyúlik vissza. Egy teljesen más projekten dolgoztunk, amihez rengeteg ügyintézésre volt szükség. Eközben sorozatosan ütköztünk bele abba a problémába, amit mindannyian jól ismerünk: alig találtunk parkolóhelyet, a keresgéléssel pedig rengeteg időnk veszett kárba.

Parkolóhely-vadászat közben láttunk számos rakodóhelyet, ahol a parkolás tilos volt, valamint egyszerű lakattal lezárt parkolóhelyeket, amik végig szabadon álltak. Ekkor jött az ötlet, hogy ezeket sokkal hatékonyabban is lehetne menedzselni. Megfogalmazódott bennünk, hogy ezeket a helyeket akár rövid időre is lehetne hasznosítani úgy, hogy az eredeti funkciójuk ne sérüljön.

Ennek nyomán kezdtük el megtervezni és tesztelni azt a strapabíró eszközt, ami a leghatékonyabban beilleszthető bármilyen környezetbe. Elkészült a YourParking parkolásgátlója és applikációja.

take part in the Yourparking experience

Partnereink

Yourparking parkolásgátló ügyfélszolgálat.

Érdekel a parkolás jövője? Segítségre van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és tudj meg többet az okosparkolásról és a YourParking parkolásgátló eszközeiről!

Hamarosan itt is találkozunk!

Közösségi média-oldalaink most még fejlesztés alatt állnak, de hamarosan ezeken a felületeken is elérhetsz minket!

Addig is böngéssz tovább a honlapunkon, ha pedig kapcsolatba szeretnél lépni velünk, tedd meg bátran elérhetőségeink egyikén (katt ide)!

We are working hard on developing the app. You have to wait a bit, but see you soon there!

légy te is részese a YourParking élménynek yourparking.hu