YourParking

Eleged van belőle, hogy nem találsz parkolóhelyet a belvárosban? Hogy a saját parkolóhelyedre sem tudsz beállni, mert valaki mindig ott hagyja az autóját?

Képeld el, hogy mindez a stressz legördül a válladról!

Parkolásgátlóinkkal megteremtettük a parkolás jövőjét. Olyan eszközöket fejlesztettünk, amelyeket pillanatok alatt leszerelhetsz, ráadásul a mobilodról is tudsz működtetni.

Sőt! Mostantól nem csak védeni tudod parkolóhelyed a betolakodóktól. Mobilapplikációnkkal akár ki is adhatod más sofőröknek, amíg Te nem használod – az általad megszabott időszakban és díjszabással.

Yourparking can be Ourparking!

Csapatunk

légy te is részese a YourParking élménynek yourparking.hu

Fülöp Zoltán

Ügyvezető

Üzleti területről érkeztem, jelenleg is a Corvinus egyetemen oktatok gazdasági tárgyakat a Yourparking mellett. Igyekszem összefogni ezt az erős csapatot, hogy a legjobb színvonalon nyújthassuk szolgáltatásainkat Nektek.

légy te is részese a YourParking élménynek yourparking.hu

Nagy Dávid

Műszaki vezető

Közlekedésmérnöki és járműipari tapasztalataim, valamint az autók szerelme segít abban, hogy a beérkező egyedi igényeket megértsem, feldolgozzam, és megoldást találjak rá, hogy miként valósítsuk meg őket.

légy te is részese a YourParking élménynek yourparking.hu

Reitinger Máté

Minőségbiztosítási és gyártási vezető

Gépészmérnökként az én felelősségem, hogy a gyártási folyamatokat és a gyártási technológiákat összehangoltan kialakítsam, és beépítsek ellenőrző pontokat, hogy ne keletkezzen hibás termék.

Küldetésünk

A Yourparking története messzire nyúlik vissza. Épp egy teljesen más projekten dolgoztunk, amihez rengeteg ügyintézésre volt szükség. Eközben sorozatosan ütköztünk bele abba a problémába, amit mindannyian jól ismerünk: alig találtunk parkolóhelyet, a keresgéléssel pedig rengeteg időnk veszett kárba.

Parkolóhely-vadászat közben láttunk számos rakodóhelyet, ahol a parkolás tilos volt, valamint egyszerű lakattal lezárt parkolóhelyeket, amik végig szabadon voltak. Ekkor jött az ötlet, hogy ezeket sokkal jobban is lehetne menedzselni. Megfogalmazódott bennünk, hogy ezeket a helyeket akár rövid időre is lehetne hasznosítani úgy, hogy az eredeti funkciója ne sérüljön.

Ehhez kezdtük el megtervezni és tesztelni azt a strapabíró eszközt, ami a leghatékonyabban beilleszthető bármilyen környezetbe. Elkészült a Yourparking.

légy te is részese a YourParking élménynek yourparking.hu

Partnereink

Segítségre van szükséged?

Elakadtál a vásárlás vagy a parkolásgátló telepítése közben? Problémád adódott használat közben? Vagy egyszerűen csak kérdeznél?

Írd meg itt bátran! 0-24 órás ügyfélszolgálatunkon mindig van valaki, aki szívesen válaszol Neked!

Hamarosan itt is találkozunk!

Közösségi média-oldalaink most még fejlesztés alatt állnak, de hamarosan ezeken a felületeken is elérhetsz minket!

Addig is böngéssz tovább a honlapunkon, ha pedig kapcsolatba szeretnél lépni velünk, tedd meg bátran elérhetőségeink egyikén (katt ide)!

We are working hard on developing the app. You have to wait a bit, but see you soon there!

légy te is részese a YourParking élménynek yourparking.hu