Okosparkolás a városban

Az önkormányzatok hatalmas városi területek parkolásáért felelősek. A fizetőautomatás megoldások mellett előfordulhat, hogy bizonyos esetekben érdemes fizetési időszakon kívül is korlátozni, szabályozni a jogosulatlanok parkolását, vagy épp valamely csoportnak, például adott területen lakóknak szeretnénk biztosítani a parkolását, akár a fizetési időszakon kívül is.

Az állami vagy önkormányzati szervek esetében gyakori a parkolás tiltása épületeik közelében. Ez megnehezíti épületeik megközelítését, illetve nem hatékonyan használja ki az utcai parkolóhelyeket. Erre jelenthet megoldást a YourParking okos parkolásgátlója.

légy te is részese a YourParking élménynek yourparking.hu

Milyen esetekben lehet optimális megoldás a YourParking?

Lakossági parkolás

Akár egy teljes utcában is megoldható az eszköz segítségével az okosparkolás. Tesztelhető, és a tapasztalatok alapján optimalizálható a működés. Nagy segítség lehet lakossági parkolási zónák kialakításában, amelyek bizonyos időszakokban elsősorban a helyben lakók parkolását teszik lehetővé.

A parkolás fizikális szabályozása

Vannak olyan parkolási helyzetek, amikor bizonyos időszakokban, például rendezvények idején, egy területen teljesen tiltani szeretnénk a parkolást, más esetben pedig nem. Előfordul, hogy egyes kihajtási helyeken fizikailag biztosítani kell azt, hogy ne álljon illetéktelen az útba, például közfeladatot ellátó szolgáltatók esetében. Az alig 5 másodperc alatt nyitható és zárható YourParking okos parkolásgátló ezt is támogatja.

Intézményi parkolás

Több állami és önkormányzati intézmény esetén felmerülhet, hogy munkaidőben csak olyanok parkoljanak parkolóhelyeikre, akiknek mondjuk adott intézménynél dolgoznak. De ezek a parkolóhelyek sok esetben munkaidőn kívül, például esténként üresen állnak a folyamatos tiltás miatt. Ezt a problémát könnyen orvosolhatjuk a YourParking okos parkolásgátlóival, és a hatékonyabbá tehetjük a hasonló parkolóhelyek kihasználtságát.

 

Milyen előnyökkel jár a YourParking eszközök partneri használata

Növeli a parkolóhelyek kihasználtságát

Telepíthető hálózati áramos, akkumulátoros parkolásgátló. Utóbbi ellátható napelemes kiegészítővel

Egy applikáción keresztül kezelhető a felhasználók számára

Yourparking parkolásgátló előnyök.

Egyéni jogosultsági szintekkel biztosítunk hozzá online kezelőfelületet

Akár a teljes üzemeltetést is vállaljuk

Segítünk a telepítésben, és a háttérszoftver használatában

Yourparking parkolásgátló ügyfélszolgálat.

Érdekel a parkolás jövője? Segítségre van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és tudj meg többet az okosparkolásról és a YourParking parkolásgátló eszközeiről!

Parkoljunk okosan a városban!

Azok, akik forgalmas utcákban élnek, gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy a lakóhelyükhöz közel lévő parkolóhelyeket mások foglalják el? Az önkormányzatok számára kiemelten fontos, hogy a lakosok számára stresszmentes parkolási lehetőséget biztosítsanak otthonaik közelében. Továbbá az önkormányzatok célja a forgalmi dugók csökkentése, a helyi lakosok számára a parkolási lehetőségek garantálása, a károsanyag-kibocsátás minimalizálása, parkolási díjakból származó bevétel generálása, valamint a korlátozott parkolóhelyek hatékony elosztása.

Számos állami és önkormányzati szerv létezik országszerte, amelyek táblákkal és korlátozásokkal biztosítják a parkolást irodáik közelében, de sok esetben ezek a parkolóhelyek még munkaidőben sem érik el a 100%-os kihasználtságot. A YourParking okos parkolási megoldásai segítségével ezek a szervezetek optimalizálhatják parkolóhelyeik kihasználtságát, ami javíthatja az állampolgárok körében élvezett megítélésüket, illetve segítheti a szűkös városi parkolási lehetőségek hatékonyabbá tételét.

Ezekben az esetekben mind tud segíteni a könnyen kezelhető YourParking okos parkolásgátló eszköz. Könnyen kezelhető egy applikáció segítségével, kezelőprogramja alkalmas arra, hogy szervezetek, önkormányzatok használják, akár egyéni e-mail címhez kötött jogosultsági szintekkel. Az eszközök telepítésében segítünk. Az applikáción keresztül bevételek is generálhatóak az eszköz segítségével.

Hamarosan itt is találkozunk!

Közösségi média-oldalaink most még fejlesztés alatt állnak, de hamarosan ezeken a felületeken is elérhetsz minket!

Addig is böngéssz tovább a honlapunkon, ha pedig kapcsolatba szeretnél lépni velünk, tedd meg bátran elérhetőségeink egyikén (katt ide)!

We are working hard on developing the app. You have to wait a bit, but see you soon there!

légy te is részese a YourParking élménynek yourparking.hu