Okos parkolás, okos parkolásgátló

Okos parkolás

A legtöbb embert bosszantja, ha nem talál azonnal parkolóhelyet a városban, és ez bizony gyakran előfordul. Mit szólnál ahhoz, ha a parkolóhelyedet előre lefoglalhatnád, és amikor odaérsz, úgy parkolhatnál be a helyedre, hogy azt senki jogosulatlanul nem foglalta el. Egy applikáció egyszerűen odanavigál a számodra fenntartott helyre, a parkolás végeztével pedig egyszerűen fizethetsz a mobiloddal. Nos, ez már valóság, a YourParking mobilapplikációjának segítségével ezt könnyedén megteheted.

Okos parkolásgátló

Nem csak parkolni szeretnél, hanem kiadnád saját parkolóhelyedet? Forgalmas helyen élsz? Olyan utcában, ahol fizetős a parkolás? Vagy nehézkes leparkolni lakókörnyezetedben? Gyakran beállnak idegenek a kocsibejáródra? A YourParking okos parkolásgátlói segítenek abban, hogy otthonod közelében mindig le tudj parkolni, vagy meg tudd közelíteni parkolóhelyedet. Mindezt néhány gombnyomás segítségével, anélkül, hogy parkolás közben ki kelljen szállnod autódból. Amikor nem használod otthoni parkolóhelyedet, akkor akár pénzt is kereshetsz vele. Nem kell aggódni, amikor a parkolóhely tulajdonosa szeretné használni parkolóhelyét, akkor a rendszer mindenki számára foglaltnak jelzi az appban. Ha valaki mégis túlcsúszna megengedett parkolási idején, azt a drágább büntető óradíjak és az azokról előre, valamint a türelmi idő alatt megkapott értesítő üzenetek tartanak vissza a jogosulatlan parkolástól.

légy te is részese a YourParking élménynek yourparking.hu

Kiknek és miért ajánljuk a YourParking okos parkolásgátlókat?

Lényeges, hogy rendelkezz saját parkolóhellyel vagy helyekkel. Ha többször előfordult már, hogy bosszankodnod kellett amiatt, mert valaki a tiltótáblád ellenre beállt a helyedre, vagy ellehetetlenítette, hogy behajts kapualjadba, garázsodba, akkor nagyon hasznos eszköz lehet számodra parkolásgátlónk.

Amennyiben parkolóhelyeddel szeretnél pénzt keresni, akkor nem hátrány, ha olyan helyen rendelkezel saját parkolóhellyel, ahol az emberek hajlandóak fizetni a parkolásért. Például fizetős parkolózónákban.

Ha ezek a feltételek fennállnak, akkor jó szívvel ajánljuk neked YourParking okos parkolásgátló eszközünket.

Milyen előnyökkel jár a YourParking eszközök partneri használata

Kiszállás nélkül, távirányítóval vagy applikációval nyitható, zárható az eszköz

Egy applikáció segítségével megoszthatod másokkal az eszközt, akár ingyen, akár pénzért

Pénzt kereshetsz parkolóhelyeddel, amíg autód nem tartózkodik ott

Yourparking parkolásgátló előnyök.

Az eszköz távol tartja az illetéktelenül parkolókat parkolóhelyedtől

Néhány gombnyomással kezelheted eszközödet, parkolóhelyedet és menedzselheted bevételeidet

1 év garancia, gyors telepítés, segítőkész ügyfélszolgálat áll rendelkezésre

Ismerd meg a YourParking appot

A YourParking applikáció segítségével könnyen megtalálod a letelepített, szabad eszközöket környékeden, és néhány gombnyomás segítségével odanavigálhatsz a kívánt parkolóhelyre, akár le is foglalhatod azt adott időre, lenyithatod a parkolásgátlót majd a parkolás végeztével fizethetsz az appon keresztül.

Tölts le applikációnkat, és ismerd meg, hogy a környékeden merrefelé tudsz okosan parkolni!

take part in the YourParking experience
Yourparking parkolásgátló ügyfélszolgálat.

Érdekel a parkolás jövője? Segítségre van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és tudj meg többet az okosparkolásról és a YourParking parkolásgátló eszközeiről!

Ismerd meg a parkolás jövőjét, az okosparkolást

Sokak számára kihívást, szükséges rosszat jelent a városi parkolás. Pénzbe kerül, időbe telik a megfelelő parkolóhely megtalálása és mindemellett stresszes dolog is bepasszírozni járművünket szűk, belvárosi parkolóhelyekre. A parkolóhely keresgélése általában lassú mozgással, magas fogyasztással jár, és a parkolás sikere nem garantált. Előfordul, hogy nincs hely, hosszas körözés után sem lehet leparkolni a célunk közelében.

Hogyan parkolhatsz okosan?

A tervezés a parkolás kontextusában is fontos szerepet tölt be.  De hogyan parkolhatunk okosan? Előny, ha találunk egy előre lefoglalható, megbízható parkolóhelyet úti célunk közelében, amelyet adott időben csak mi tudunk használni autónkkal. Ebben nyújt segítséget a YourParking okosparkolási rendszere. A YourParking parkolásgátló használata rendkívül kényelmes. Az applikáción keresztül könnyedén felkutathatjuk az elérhető, YourParking parkolásgátlóval felszerelt parkolóhelyeket, lefoglalhatjuk azokat egy adott időpontra, és így érkezésünkkor kényelmesen le is parkolhatunk a kiszemelt területre. Ezáltal elkerülhető a hosszadalmas keresgélés, a stressz és a keresgéléssel járó fogyasztási többlet. Az alkalmazás segítségével kiszállás nélkül nyithatjuk és zárhatjuk a parkolásgátlót. Mindemellett könnyedén és biztonságosan fizethetjük parkolásunkat az appon keresztül.

Amennyiben rendelkezünk saját YourParking parkolásgátlóval, lehetőségünk van arra, hogy parkolóhelyünket kiadjuk azon idő alatt, amikor nem használjuk. A kutatások szerint azok, akik autóval járnak munkába, gépjárműveik nagyjából 10 órát töltenek a munkahelyi parkolóban, miközben az otthoni parkolóhelyük üresen áll. Ha szeretnéd tudni, hogyan takarékoskodhatsz a parkolással, vagy hogyan kereshetsz pénzt a parkolóhelyeddel, ismerd meg a YourParking okosparkolási megoldásainak előnyeit, töltsd le az appot [iOS] [Android], és nézz szét termékeink között!

Hamarosan itt is találkozunk!

Közösségi média-oldalaink most még fejlesztés alatt állnak, de hamarosan ezeken a felületeken is elérhetsz minket!

Addig is böngéssz tovább a honlapunkon, ha pedig kapcsolatba szeretnél lépni velünk, tedd meg bátran elérhetőségeink egyikén (katt ide)!

We are working hard on developing the app. You have to wait a bit, but see you soon there!

légy te is részese a YourParking élménynek yourparking.hu