Így biztosan nem áll meg senki illetéktelenül a helyeden.

Így biztosan nem áll meg senki illetéktelenül a helyeden

 

A Yourparking parkolásgátlói segítségével nem csupán megvédheted a parkolóhelyed a váratlan vendégektől, hanem meg is oszthatod azt az általad választott óradíj ellenében.

De mi garantálja azt, hogy amikor neked van szükséged a parkolódra valóban nem áll ott senki? Pontosan erre találtuk ki az úgynevezett büntető óradíjat.

A büntető óradíj nem más, mint az az ár, ami mellett úgy érzed neked megéri mégis másik parkolóhely után nézned, ha valaki jogtalanul tovább marad a parkolóhelyeden. Ezt az árat is te szabhatod meg, azonban ez már egy jóval magasabb díjszabást ró a parkolóhelyet használó autósnak.

a bank zárolja a használt bankszámlán

Technikailag úgy működik, hogy amikor az érkező sofőr megkezdi a parkolást a büntetés első órájának díját a bank zárolja a használt bankszámlán, ha a bérlő időben elhagyja a parkolóhelyet a pénz automatikusan visszakerül a használóhoz, azonban ha nem indul el a megadott órasávban érvénybe lép a magasabb óradíjú parkolás.

Hamarosan itt is találkozunk!

Közösségi média-oldalaink most még fejlesztés alatt állnak, de hamarosan ezeken a felületeken is elérhetsz minket!

Addig is böngéssz tovább a honlapunkon, ha pedig kapcsolatba szeretnél lépni velünk, tedd meg bátran elérhetőségeink egyikén (katt ide)!

We are working hard on developing the app. You have to wait a bit, but see you soon there!

légy te is részese a YourParking élménynek yourparking.hu