Okos parkolásgátlás vállalkozások számára

Biztosíts vendégeidnek, ügyfeleidnek kényelmes, bármikor elérhető parkolási lehetőséget!

A YourParking parkolásgátlók kialakítása tökéletesen illeszkedik a hotelek, vállalkozások, nagyobb vállalatok igényeihez is a magáncélok mellett.

Emellett számos további szolgáltatás közül válogathatsz céges partnerünkként, amelyek még jobban segítenek kihasználni a YourParking parkolásgátlók minden előnyét. Csatlakozz hozzánk vállalatoddal!

légy te is részese a YourParking élménynek yourparking.hu

Kiknek és miért ajánljuk a YourParking okos parkolásgátlókat?

Áruszállítás biztosítása

Sok belvárosi üzlet számára gondot okoz, hogy a beszállítói le tudjanak parkolni előtte. A YourParking okos megoldásával partnerednek elég egy applikációt letölteni, és adott idősávban megérkezni a YourParking parkolásgátlóval biztosított helyre. Felesleges várakozás nélkül le tud parkolni. Megszabhatod, hogy az árupakolás idején ki nyithassa parkolásgátlódat.

Vendégparkoló biztosítása

Nagyobb cégeknél, gyakran érkezhetnek partnerek az irodába. Általában ilyenkor a vendégparkolóba állnak be, ha autóval érkeznek. Viszont a vendégparkolók az idő nagyobb részében üresen állnak. A YourParking okoseszköze segít optimalizálni a helykihasználást, ezáltal a vendégparkolóhasznosítható akkor is, ha éppen nem érkezik cégetekhez vendég. Eszközünket személyre szabhatod, rákerülhet céged logója kérés esetén, így partnereid a parkolóhelyüket is rögtön azonosítani tudják.

Dedikált parkolóhely biztosítása

Ha bizonyos job grade felett a juttatási csomag része a céges autó és a hozzá tartozó parkolóhely, akkor a YourParking okos eszköze segít, hogy kiszállásmentesen használhasd dedikált parkolódat anélkül, hogy más jogosulatlanul a helyedre állna. Amikor nem vagy az irodában, akkor viszont átadhatod parkolóhelyedet más kollégádnak, vagy funkcionálhat vendégparkolóként.

Szállóvendégek fogadása

Ha esetleg szálláshelyeket üzemeltetsz, akkor a YourParking okoseszközeinek segítségével könnyen megoldhatod, hogy vendégeid mindig találjanak parkolóhelyet, és ne foglalják el egymásét. Szezonon kívüli időszakban, vagy amennyiben nem teljes szálláshelyed kihasználtsága akkor kereshet pénzt a parkolóhelyed azáltal, hogy néhány gombnyomás segítségével kiadod azt.

Milyen előnyökkel jár a YourParking eszközök partneri használata

Kiszállás nélkül, távirányítóval vagy applikációval nyitható, zárható az eszköz

Egy applikáció segítségével megoszthatod áruszállítóiddal, vendégeiddel vagy szállóvendégeiddel

A parkolásgátló strapabíró, teherautóval is áthajthatnak rajta

Yourparking parkolásgátló előnyök.

Logózható, perszonalizálható

Egyéni jogosultsági szintekkel biztosítunk hozzá online kezelőfelületet

1 év garancia, gyors telepítés, segítőkész ügyfélszolgálat áll rendelkezésre

Ismerd meg a YourParking appot

A YourParking okos parkolásgátlókat mobilapplikáció segítségével az autódban vagy akár az irodában ülve is tudod működtetni.

Tökéletes, kényelmes megoldás, amikor vendéget vagy ügyfelet fogadsz – hiszen garantáltan lesz parkolóhelye. Amikor pedig Neked nincs szükséged a helyre, ki is adhatod másnak. Mindezt pedig foteled kényelméből tudod megtenni, applikációnkon keresztül irányítva.

take part in the YourParking experience
Yourparking parkolásgátló ügyfélszolgálat.

Érdekel a parkolás jövője? Segítségre van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és tudj meg többet az okosparkolásról és a YourParking parkolásgátló eszközeiről!

Ajánlatunk céges partnereinknek

Szeretnénk még többet segíteni. Parkolásgátlóink mellett vállalati partnereinknek számos extra szolgáltatást is kínálunk, hogy garantáltan kihozhasd a maximumot a YourParking eszközeidből.

A hagyományostól eltérő méretben lenne szükséged parkolásgátlóra, esetleg vállalatod színeit, logóját szeretnéd viszontlátni rajta? Minden lehetséges. Egyedi tervezéssel kapcsolatban keress bennünket bizalommal!

Vállalati partnereink számára kedvezményes, egyénileg kialakított árajánlatot biztosítunk. Ha több termék telepítését fontolgatod, mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a legkedvezőbb megoldást megtalálhassuk!

Amennyiben rendelkezésre áll állandó hálózati energiaforrás, úgy a legegyszerűbb erre rákötni az eszközt. A stabil működés, akár szünetmentesen is biztosítható állandó hálózati áramellátással. Igény szerint a helyszínen letelepítjük az eszközt, melyhez akár az áramlekötéseket is elvégezzük. Hálózatirákötés lehetősége nélkül az akkumulátoros működés kézenfekvő megoldást jelenthet.

Ha nem szeretnéd tölteni az akkumulátort, rendelj napelemes fedelet hozzá! Ezt bármikor ki tudod magadnak cserélni, és pofonegyszerű a beüzemelése. Lehetőséged van külső napelem rákötésére is. Ez ügyben keress minket egyedi ajánlatért!

Ha nem szeretnél vesződni semennyit sem az eszközzel, úgy megrendelheted üzemeltetési szolgáltatásunkat. Ez azt jelenti, hogy letelepítjük, majd cseréljük/feltöltjük helyetted az eszközt, időnként átnézzük, kitakarítjuk a környékét. Akár az elérhetőség menedzselését is elvégezhetjük helyetted. Lényegében nincs semmi más dolgod, csak biztosítani a helyet és hátradőlni!

Ha már meglévő okosotthonod vagy biztonsági rendszered van, esetleg saját parkolóházi helyed, megrendelheted, hogy vizsgáljuk meg a közös rendszerbe integrálás lehetőségét, melyet utána el is végezhetünk!

take part in the YourParking experience
take part in the YourParking experience

További előnyök

Az alapgarancián túl, köthetsz kiegészítő garanciát 1-2 évre. Ez az alapgarancia feltételeivel megegyező, csak hosszabb idejű. Ezt szinte bármikor megrendelheted az eszközre vonatkozó garancia lejárta előtt 9 hónappal.

Megrendelheted tőlünk, hogy meghatározott időközönként nézzük át az eszközt, javítsuk/cseréljük a szükséges részeket. Ezt akkor ajánljuk, ha használod a parkolóhelyet Te magad is, és menedzseled az elérhetőségi feltételeket, de nem szeretnél foglalkozni az esztétikával és a feltöltéssel.

Ezt az opciót főként szállodáknak, nagyobb üzleteknek javasoljuk, akiknek számos eszközük van, melyet rendszeresen kezelnek. Kérheted, hogy tanítsuk meg a kollégáknak a platform használatát, hogy a lehető legjobban menedzseljenek minden eszközt. Akár azt is kérheted, hogy az eszközök karbantartását mutassuk meg személyesen.

Csak egy rövidebb időszakra lenne szükséged egy eszközre? Nem szeretnél beruházni rá? Vagy csak ki szeretnéd próbálni? Vegyél bérbe tőlünk eszközöket, és használd, ameddig csak szeretnéd. Itt minden esetben egyedi ajánlat készül, mely kitér a használat körülményeire, díjára, valamint egyéb kapcsolt szolgáltatásokra (pl. letelepítésre, elszállításra). Kiváló megoldás lehet akár rendezvények, fesztiválok alkalmával is.

Hamarosan itt is találkozunk!

Közösségi média-oldalaink most még fejlesztés alatt állnak, de hamarosan ezeken a felületeken is elérhetsz minket!

Addig is böngéssz tovább a honlapunkon, ha pedig kapcsolatba szeretnél lépni velünk, tedd meg bátran elérhetőségeink egyikén (katt ide)!

We are working hard on developing the app. You have to wait a bit, but see you soon there!

légy te is részese a YourParking élménynek yourparking.hu