Dolgozzunk együtt

Biztosíts vendégeidnek, ügyfeleidnek kényelmes, bármikor elérhető parkolási lehetőséget!

A YourParking parkolásgátlók kialakítása tökéletesen illeszkedik a hotelek, vállalatok igényeihez is a magáncélok mellett.

Emellett számos további szolgáltatás közül válogathatsz céges partnerünkként, amelyek még jobban segítenek kihasználni a YourParking parkolásgátlók minden előnyét.
Csatlakozz hozzánk vállalatoddal!

légy te is részese a YourParking élménynek yourparking.hu

Előnyök

Könnyen kezelhető – akár mobilról, akár távirányítóval

Bármikor könnyedén megosztható másokkal – ingyen vagy pénzért

Leszerelés után nem igényel gondozást

take part in the YourParking experience

Bármikor könnyedén megosztható másokkal – ingyen vagy pénzért

3 év helyi garancia és gyors kiszolgálás

0-24 elérhetőség ügyfélszolgálatunkon

Ajánlatunk céges partnereinknek

Szeretnénk még többet segíteni! Parkolásgátlóink mellett vállalati partnereinknek számos extra szolgáltatást is kínálunk, hogy garantáltan kihozhasd a maximumot a YourParking eszközeidből.

A hagyományostól eltérő méretben lenne szükséged parkolásgátlóra, esetleg vállalatod színeit, logóját szeretnéd viszontlátni rajta? Minden lehetséges! Egyedi tervezéssel kapcsolatban keress bizalommal!

Vállalati partnereink számára kedvezményes, egyénileg kialakított árajánlatot biztosítunk. Ha több termék telepítését fontolgatod, mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a legkedvezőbb megoldást megtalálhassuk!

Amennyiben rendelkezésre áll állandó hálózati energiaforrás, úgy ne vesződj akkumulátorral! A stabil működés, akár szünetmentesen is biztosítható állandó hálózati áramellátással. Igény szerint a helyszínen letelepítjük az eszközt, melyhez akár az áramlekötéseket is elvégezzük!

Ha nem szeretnél vesződni semennyit sem az eszközzel, úgy megrendelheted üzemeltetési szolgáltatásunkat. Ez azt jelenti, hogy letelepítjük, majd cseréljük/feltöltjük helyetted az eszközt, időnként átnézzük, kitakarítjuk a környékét. Akár az elérhetőség menedzselését is elvégezhetjük helyetted. Lényegében nincs semmi más dolgod, csak biztosítani a helyet és hátradőlni!

Ha már meglévő okosotthonod vagy biztonsági rendszered van, esetleg saját parkolóházi helyed, megrendelheted, hogy vizsgáljuk meg a közös rendszerbe integrálás lehetőségét, melyet utána el is végezhetünk!

take part in the YourParking experience
take part in the YourParking experience

Az alap garancián túl, köthetsz kiegészítő garanciát 1-2 évre. Ez az alap garancia feltételeivel megegyező, csak hosszabb idejű. Ezt szinte bármikor megrendelheted, de legkésőbb az eszközre vonatkozó garancia lejárta előtt 9 hónappal.

Attól félsz, hogy egy-egy kis koccanás vagy feszegetés kárt okoz? Köss biztosítást az eszközödre! Ha kár keletkezik az eszközben, akkor javítjuk, amennyiben pedig már nem javítható, úgy beszerezhetsz egy új eszközt rendkívül kedvező áron.

Megrendelheted tőlünk, hogy meghatározott időközönként nézzük át az eszközt, javítsuk/cseréljük a szükséges részeket. Ezt akkor ajánljuk, ha használod a parkolóhelyet Te magad is, és menedzseled az elérhetőségi feltételeket, de nem szeretnél foglalkozni az esztétikával és a feltöltéssel.

Ha nem szeretnéd tölteni az akkumulátort, rendelj napelemes fedelet hozzá! Ezt bármikor ki tudod magadnak cserélni, és pofonegyszerű a beüzemelése. Lehetőséged van külső napelem rákötésére is. Ez ügyben keress minket egyedi ajánlatért!

Ezt az opciót főként szállodáknak, nagyobb üzleteknek javasoljuk, akiknek számos eszközük van, melyet rendszeresen kezelnek. Kérheted, hogy tanítsuk meg a kollégáknak a platform használatát, hogy a lehető legjobban menedzseljenek minden eszközt. Akár azt is kérheted, hogy az eszközök karbantartását mutassuk meg személyesen.

Csak egy rövidebb időszakra lenne szükséged egy eszközre? Nem szeretnél beruházni rá? Vagy csak ki szeretnéd próbálni? Vegyél bérbe tőlünk eszközöket, és használd, ameddig csak szeretnéd. Itt minden esetben egyedi ajánlat készül, mely kitér a használat körülményeire, díjára, valamint egyéb kapcsolt szolgáltatásokra (pl. letelepítésre, elszállításra). Kiváló megoldás lehet akár rendezvények, fesztiválok alkalmával is.

Ismerd meg az appot

A „YourParking advanced smart” és „Y/Ourparking” parkolásgátlókat mobilapplikáció segítségével, az autódban vagy akár az irodában ülve is tudod működtetni.

Tökéletes, kényelmes megoldás, amikor vendéget vagy ügyfelet fogadsz – hiszen garantáltan lesz parkolóhelye. Amikor pedig Neked nincs szükséged a helyre, ki is adhatod másnak. Mindezt pedig foteled kényelméből tudod megtenni, applikációnkon keresztül irányítva!

take part in the YourParking experience

Segítségre van szükséged?

Kérdésed merült fel a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, problémába ütköztél vagy árajánlatot szeretnél kérni? Írd meg nekünk itt! 0-24 órás ügyfélszolgálatunkon mindig van valaki, aki örömmel válaszol!

Hamarosan itt is találkozunk!

Közösségi média-oldalaink most még fejlesztés alatt állnak, de hamarosan ezeken a felületeken is elérhetsz minket!

Addig is böngéssz tovább a honlapunkon, ha pedig kapcsolatba szeretnél lépni velünk, tedd meg bátran elérhetőségeink egyikén (katt ide)!

We are working hard on developing the app. You have to wait a bit, but see you soon there!

légy te is részese a YourParking élménynek yourparking.hu